ΕΤΑΙΡΟΙ HELP PHARMACEUTICALS

Φαρμακευτική εταιρεία, για την παρασκευή και εμπορευματοποίηση φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Help Pharmaceuticals We Can

Είμαστε μια φαρμακευτική εταιρεία, ιδρυθείσα το 1971, αφοσιωμένη στην έρευνα, ανάπτυξη, παρασκευή και εμπορευματοποίηση φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η εδραίωση και η μελλοντική εξέλιξή μας έγκεινται στην ανάπτυξη και την παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων. Το πιλοτικό εργοστάσιο και οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στα Ιωάννινα, στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ το εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξής μας επί του παρόντος αναβαθμίζεται σύμφωνα με νέα πρότυπα υψηλού επιπέδου.

Η εμπορευματοποίηση των φαρμακευτικών προϊόντων μας τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε διεθνές επίπεδο είναι ισάξιας σημασίας για εμάς. Σήμερα εξάγουμε τα προϊόντα μας με την επωνυμία Help ή/και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε 35 χώρες στην Ευρώπη, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική. Η δραστηριότητα εμπορευματοποίησής μας υποστηρίζεται από τους αφοσιωμένους συναδέλφους μας στα Τμήματα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Ρυθμιστικών Υποθέσεων και στο Ιατρικό Τμήμα.

Η Help Pharmaceuticals απασχολεί περισσότερους από 200 εξειδικευμένους υπαλλήλους, οι οποίοι ασχολούνται με ποικίλες δραστηριότητες και λειτουργίες της φαρμακοποιίας. Προσπαθούμε να προσελκύουμε υπαλλήλους με υψηλά πρότυπα συμπεριφοράς, και εργαζόμαστε καθημερινά για την ενδυνάμωση της νοοτροπίας του επαγγελματισμού και της ομαδικής εργασίας.

Η παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων λαμβάνει χώρα στο εργοστάσιό μας στην Πεδινή Ιωαννίνων, καλύπτοντας μια περιοχή 8.500 m2. Το εργοστάσιο βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο σε σχέση με την Ιταλία και άλλες κεντρικές και βόρειες ευρωπαϊκές χώρες (100 km από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας) και τις βαλκανικές χώρες (μέσω της Εγνατίας οδού).

Κατά την τελευταία δεκαετία, επενδύσαμε 6,5 εκατομμύρια € σε αναβάθμιση εξοπλισμού και εγκαταστάσεων. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα επένδυση 3,7 εκατομμυρίων € που υποστηρίζεται μερικώς από το ελληνικό Υπουργείο Ανάπτυξης.

Περισσοτερα

help-pharmaceuticals2.jpg

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.