ΕΤΑΙΡΟΙ NEURON ENERGY SOLUTIONS

Eίναι μια εταιρία έντασης γνώσης που αποτελείται από επιστήμονες με εξειδίκευση στην υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων και στην ανάπτυξη σύνθετων πληροφοριακών συστημάτων.

Neuron Energy Solutions

H NEURON ENERGY είναι μια εταιρία έντασης γνώσης που ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 2012, και στεγάζεται στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (ΕΤΕΠΗ). Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας αποτελούνται από επιστήμονες με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων και στην ανάπτυξη σύνθετων πληροφοριακών συστημάτων. Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας επομένως, βασίζεται στην εκμετάλλευση των γνωστικών αντικειμένων και της ερευνητικής εμπειρίας με σκοπό την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων για τις ανάγκες της αγοράς χρησιμοποιώντας εφαρμοσμένη έρευνα. Οι δραστηριότητες της εταιρίας μπορούν να αναλυθούν σε δυο κύριες κατηγορίες:

  • Έρευνα και ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων – Στόχος είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων στους τομείς του image processing, data mining, decision support systems, knowledgebased systems κλπ.

  • Ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών και υπηρεσιών (SoftwareasaService) με βάση το cloud computing – Στόχος είναι η διάχυση τεχνολογίας και τεχνογνωσίας από πάνω προς τα κάτω για την βελτίωση της παραγωγικότητας της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Σκοπός είναι η ολοκλήρωση διαδικασιών και δεδομένων, ώστε να εκμεταλλεύονται τα πλεονεκτήματα τεχνολογιών νέφους.

Τα μέλη της NEURON ENERGY διαθέτουν ευρεία γνώση και πολλαπλή εξειδίκευση σε σχέση με τα αντικείμενα του προτεινόμενου έργου. Η ερευνητική ομάδα έχει εμπειρία στη συμμετοχή και υλοποίηση σύνθετων ερευνητικών προγραμμάτων, τόσο στον ελληνικό όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο, και έχει επιδείξει σημαντικό ερευνητικό έργο. Από τις προηγούμενες συνεργασίες, τα μέλη της ερευνητικής ομάδας απέκτησαν υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία στη διαχείριση έργων, ενώ παράλληλα αξιοποίησαν την εμπειρία ώστε να προχωρήσουν στην υλοποίηση εμπορικών πληροφοριακών συστημάτων για τον τομέα της ενέργειας, του field marketing, και της υγείας.

Περισσοτερα

images.png

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.